Kilpailut/Polttariohjelmaa

Haluatko viettää ikimuistoiset polttarit vai haluatko kisailla muuten vain hyvässä hengessä? Meiltä löydät erilaista ohjelmaa polttareihin tai muuhun kilpailuun.

DRINKKIKOULU

Mitä todellisuudessa baaritiskin takana tapahtuu? Onko shaker, viinamitta, dash tai mikseri tuttu termi. Entä miten onnistuu sokerireunuksen teko? Tai haluatko oppia hurmaamaan ystäväsi erilaisilla drinkeillä? Ei muuta kuin shaker käteen ja valmistamaan drinkkejä baarimikkomme opastuksella! Kerää ystäväsi ja tule viettämään mukava hetki yhdessä samalla opetellen muutaman kikan seuraaviin juhliisi. Valitse teema, mikä sopii ryhmällesi parhaiten: suomen luonto, rantaelämää, klassikot ja mocktailit. Elämys sisältää: ohjauksen ja 3 valmistettua drinkkiä. Mikäli haluatte purtavaa drinkkien teon oheen, on se mahdollista tilata meiltä ennakkoon: pizzasta pienempään snäkkkiin! Ryhmän koko: 2-10 hlö.

HINTA: 50€/hlö (sis.alv.)

PADELPRO -KURSSI

Tunnin aikana käydään läpi padelin perussäännöt, pistelasku, tekniikka harjoitusta, sekä pelataan virallinen padel-turnaus. (Sis. padelkentän vuokra, mailat & pallot, sekä opastuksen lajiin)

HINTA: Hinta: 150€/h

JÄTTINYRKKEILY
Loistava kokonaisuus niin aikuisille kuin lapsillekkin. Kehä toimii jättinyrkkeilykehänä hanskojen kanssa, sekä pomppulinnana lapsille. Kokonsa ansiosta sopii suurille ryhmille ja saa aikaan isot naurut niin yleisölle kuin kehään nouseville.

HINTA: 125€/30 min
200€/tunti (sis.alv.)

Jättihanskanyrkkeily tatamilla ilman nyrkkeilykehää:
HINTA: 80€/30 min
150€/tunti (sis.alv.)

SUMOPAINI
Sumopaini ei ole jättänyt yhtäkään ryhmää kylmäksi. Painijat saavat ylleen massiiviset sumopainipuvut ja asiaan kuuluvat päähineet. Tunne on todella hulvaton, kun mikään liike ei ole enää itsestäänselvyys. Ja ei muuta kuin ottamaan kaverista mittaa. (Myös lasten sumopainipuvut saatavilla) Sumopainiin voi halutessaan liittää JÄTTIHANSKANYRKKEILYN! Ryhmän koko vähintään 4 henkilöä.

HINTA: 150€/tunti (sis.alv.)

HYPER HOCKEY
Minimailoilla ja yhdellä kädellä pelattava jääkiekkopeli. Saa mukaansa pelin tiimellyksiin takuuvarmasti kaikki. Tuomari jakaa tuomioita ja pitää pelitilanteen kaikkien selvillä.

HINTA: 150€/tunti (sisältää varusteet ja alv.)

KUPLAFUTIS
Kuplafutiksen perusidea on täysin sama kuin perinteisessä jalkapallossa. Enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa. Normaalista jalkapallosta poiketen pelaajat saavat kuitenkin ylleen ilmatäytteiset kuplapallot, jotka tuovat peliin hieman lisähaastetta, suojaten samalla pelaajan vartaloa lantiosta ylöspäin. Tässä lajissa kaatuminenkin on hauskaa. Pelikenttänä toimii Safaritalon läheisyydestä löytyvä tekonurmella varustettu Hiekkasärkät Areena, joka tarjoaa turvalliset sekä hauskat puitteet lajille. Soveltuu 6-40 hengen ryhmille. Pelin lomaan kuuluu virvoitusjuomat. Aktiviteetin kesto noin 1 h. Kuplapalloja voit myös vuokrata meiltä omiin tapahtumiisi.

HINTA: 40€/hlö
Vuokrahinta 50€/kpl/päivä

PUTKI FUTIS
Putki-Futis on hauska joukkuepeli, jossa kaksi viiden hengen joukkuetta pelaa vastakkain. Pelaajat pitävät kiinni putkesta, joka liikkuu pelikentän halki tuen varassa. Pelissä siis ei juosta pelikentällä niinkuin tavallisessa futiksessa, vaan jokainen liikkuu kentällä sivuittais suuntaisesti putken varassa. Pelissä tunteet nousevat kun hiekka lentää ja jalkapallosta on kova kisa, kumpi joukkueista tahkoaa enemmän maaleja. Tuomari tuomaroi kisaa tiukasti, ja välttämättä keltaisilta korteiltakaan ei vältytä, mikäli kädet irtoavat pelin kuumetessa putkista.

HINTA: 150€/tunti
80€/30 min

WC-PYTTY RACING
Sähkömoottorilla varustetut vessanpytyt tarjoavat ainutlaatuisen ja hullunhauskan vaihtoehdon kilpailuhenkisille seurueille. Vessanpyttyautoilla ajetaan samanlaisessa asennossa kuin istuisit kesäisessä pihahuussissa. 2-3 kilpailijaa ajaa aina kerralla ja kisan voittaja etenee jatkoon. Kolme parasta jatkoon menijää pääsee kisaamaan toisiaan vastaan finaalissa, jossa ratkaistaan kisan voittaja. Tämän kisan voit kokea vain ja ainoastaan Safaritalolla. Ryhmän koko 2-20 henkilöä.

HINTA: 150€/ryhmä (sisältää palkinnot kolmelle parhaalle)

POLKUAUTO RACING
Aidot ruismoottorilla toimivat polkuautot ovat lähtövalmiina polkuautokilpailuun. Kilpailupaikkana toimii Särkkäin formularata. Ryhmän koko 2-50 henkilöä.

HINTA: 100€/ryhmä (sisältää kypärän, polkuauton käytön, ajanoton, palkinnot ja alv.)

KIN-BALL
Hauskaa pompottelua ystävien parissa! Tätä hienoa peliä pelataan yhtäaikaisesti kolmella joukkueella käyttäen jättimäistä, 1,8 metrin OMNIKIN Ultra -palloa. Syöttävä joukkue määrää vastaanottavan joukkueen vapaasti kahdesta muusta joukkueesta. Valitun joukkueen täytyy saada pallo kiinni ennen kuin se koskettaa maata tai lattiaa ja tämän jälkeen syöttää pallo uudestaan valitsemalleen joukkueelle. Jos joukkue epäonnistuu pallon kiinniotossa, toiset joukkueet saavat yhden pisteen. Pelaajat voivat käyttää koko kehoa pallon kiinniottamiseen ja ilmassa pitämiseen, mutta vain yläkehoa syöttämiseen. Joukkueeseen kuuluu neljä pelajaa, joten pelin aikaan saamiseksi tarvitaan 12 henkilöä. Jättipalloilla saadaan todella haastavia, mutta yksinkertaisia syöttelypelejä. Pallon koko ja keveys näiden yksinkertaisten sääntöjen avulla mahdollistaa kaikkien joukkueen jäsenten osallistumisen peliin, kaikkien täytyykin osallistua jotta pallon saa pidettyä ilmassa.

HINNAT: 100€/30 min
150€/tunti
(sisältää ohjauksen ja alv.)

JUOKSUBENJI
Erittäin hauska tapa kilpailla ystävien kanssa juoksuvoiman herruudesta. Juoksubenjissä on tarkoituksena päästä kipuamaan mahdollisimman pitkälle, kunnes benjiköysi alkaa vetämään takaisin päin, jolloin ei voi sanoa muuta kun ”Nyt se on menoa”. Benjijuoksu sopii erittäin hyvin polttaripäivän ohjelmanumeroksi ja tapahtumapäivän kilpailuihin.

HINTA: 175€/tunti
100€/30 min

VUOKRAUS: Toimitamme haluamaasi tapahtumaan käyttöön benjijuoksun sekä opastamme sen käytössä. Hinta sopimuksen mukaan.

TARKKUUSAMMUNTA
Keskittymistä, tasapainoa, itsensä hallintaa! Kilpailuhenkisyyttä, yhdessä tekemistä, elämyksiä!
Eko-Aims-tarkkuusammunta tuo ammunnan kaikkien kiinnostuneiden ulottuville. Ampumalajina Eko-Aims on ehdottoman turvallinen ja ympäristöystävällinen, täysin luoditon ja meluton. Laji sopii kaikenikäisille, huippu-urheilijoista harrastajiin. Suosittelemme tarkkuusammuntaa erilaisiin tilaisuuksiin ja yritysten asiakastapahtumien sekä virkistyspäivien ohjelmanumeroksi!

HINTA: 150€/tunti
80€/30 min

KIVÄÄRIAMMUNTA

Keskittymistä, tasapainoa, itsensä hallintaa! Kilpailuhenkisyyttä, yhdessä tekemistä, elämyksiä! Ammutaan kiväärillä hirviradassa olevaa taulua. Voidaan ampua myös liikkuvaa taulua. Kivääriammunta on turvallinen ja ympäristöystävällinen, täysin luoditon ja meluton. Laji sopii kaikenikäisille, huippu-urheilijoista harrastajiin. Suosittelemme kivääriammuntaa erilaisiin tilaisuuksiin ja yritysten asiakastapahtumien ohjelmanumeroksi!

HINTA: 175€/tunti
100€/30 min

KIIPEILY
Ohjattu kiipeilykoulu Safaritalolla:
Ohjatun kiipeilyn avulla pääset kokeilemaan omia rajojasi turvallisessa ympäristössä Safaritalon seinällä joka on n.7 m korkea. Oppaan opastuksella tutustutaan kiipeilyvarusteisiin ja turvalliseen toimintaan seinällä, jonka jälkeen aloitetaan seinän valloitus. Kiipeily on myös erinomainen kuntoilulaji jossa tulee esille etenkin vartalonhallinta ja kestävyys. Kiipeily tapahtuu ulkotiloissa. Soveltuu parhaiten lapsille ja nuorille.

HINTA: 1-5 hlöä: 30€/hlö
6-10 hlöä: 25€/hlö
yli 11 hlöä: 20€/hlö

Korikiipeily:
Korikiipeily on hauska ja erittäin mukaansa tempaava kiipeilykokemus! Korikiipeilyssä kiipeilijä kokoaa allensa mahdollisimman monta koria joiden päällä hänen tulee pysyä kaatumatta mahdollisimman pitkään huojuvien korien päällä! Soveltuu parhaiten lapsille ja nuorille.

HINTA: 1-5 hlöä: 30€/hlö
6-10 hlöä: 25€/hlö
yli 11 hlöä: 20€/hlö

VALORASTISUUNNISTUS
Tämä jännittävä seikkailu Hiekkasärkillä sopii erinomaisesti suurille ryhmille.Kerää työporukkasi kasaan ja lähtekää ottamaan mittaa toistenne suunnistustaidoista!Valorastisuunnistus tapahtuu PIMEÄSSÄ. Suunnistajat varustetaan otsalampuilla ja kartoilla. Jos pelottaa liikaa, voi suunnistaa myös pareittain. Rastit ovat maastossa ja myrskylyhtyjen valo ilmoittaa niiden paikan. Kesto n. 2 tuntia. Ryhmän koko 2-100 hlöä.

HINTA: 300€/ryhmä

HOCKEY STICK -GAME
Mikäli sinulle on jo tuttu meidän hyperhockey minimaila jääkiekkopeli, niin tähän lajiin ei enää riitä minimailat! XXL-kokoisilla ilmapuhallettavilla jääkiekkomailoilla saadaan hullunhauska joukkuepeli aikaiseksi. Joukkueet pelaavat vastakkain toisen joukkueen maaliin, mutta yhdellä mailalla voi jopa pelata neljä henkilöä. Tässä pelissä muuten tulee lämmin jo itse mailaa kannatellessa ja sen kanssa juostessa.

HINTA: 150€/tunti
80€/30 min

ALPPICURLING
Alppicurling on koko perheen peli tai hauskaa kisailua aikuisten kesken. Peli sopii lähes kaikille ikään ja tasoon katsomatta. Pukkaa vastustajan kiekko pois pelialueelta ja rohmua pisteitä vastajoukkueen nenän edestä! Tämä kyseinen jääpeli muistuttaa säännöiltään hieman petankkia. Kuka hallitsee pelitaktiikan ja kenellä on paras heittotuntuma?

HINTA: 150€/tunti
80€/30 min