Vesille

Lähde seikkailulle meren ääreen! Testaa kantavatko vesisukset meren päällä tai pysytkö banaanin kyydissä kastumatta. Järjestämme myös retkiä Siiponjokivarteen tai Rahjan saaristoon esimerkiksi vesijetin kyydissä tai meloen. Myös suppailu on todella suosittua ohjelmaa aurinkoisiin kesäpäiviin ja -iltoihin. Tule kokemaan meren läheisyys!

Varaukset: myynti@safaritalo.fi , 045 111 6633 tai Safaritalolla.

SUPPAILU

SUP-KURSSI
SUP-kurssilla käydään läpi oikeaoppisen ja turvallisen harrastamisen perusteet. Tutustut välineisiin ja pääset kokeilemaan eri lauta- ja melavaihtoehtoja turvallisessa vesistössä. Tarvitset kurssille vain normaalit ulkoiluvarusteet. Mahdollisuus saada pelastusliivit tai märkäpuku. 4-25 hlöä kurssi.

HINTA:35€/hlö

VUOKRAA SUP-LAUDAT

HINTA:
25€/tunti
70€/päivä
Lisävuorokausi +50€

VESIJETTISAFARI SAARISTOON

Lähde elämäsi meriseikkailulle ja koe miltä tuntuu kiitää melkein meren päällä! Samalla näet upeaa Rahjan saaristoa ja nautit retkieväät saariston upealla maihinnousupaikalla. Turvavene on aina mukana jettisafareillamme. Jos ryhmä on suuri vene toimii kuskien vaihtopaikkana. Ryhmän koko 2-12 hlöä.

HINTA:
2 hengen jetti: 125€/hlö
1 hengen jetti: 225€/hlö
Hintaan sisältyy ajo-opastus, polttoaine, pelastusliivit, retkieväät

VESIHIIHTO

Lähde kokeilemaan kantavatko sukset meren pinnalla! Vetäminen suoritetaan vesijetillä Keskuskarin venesatamasta lähtien. Ryhmän koko 1->

HINTA:
150€/tunti
80€/30 min
Hintaan sisältyy sukset, pelastusliivit, vetäminen, alv.

VETOPATJA

Vesijetin perässä vedettävän vetopatjaan kyytiin pääsee niin polttarisankari kuin muutkin seurueen jäsenet. Hulvaton kokemus kastelee sankarin varmasti! Vetopatjakyyditys tapahtuu Keskuskarin venesatamasta lähtien, josta myös muun porukan on hyvä seurata ja ikuistaa, mitä kaikkea merellä voikaan tapahtua.

HINTA:
185€/30 min
250€/tunti

BANAANIKYYDITYS

Yksi polttarikesän varatuimmista ohjelmistamme! Vesijetin perässä vedettävän banaanin kyytiin pääsee niin polttarisankari kuin muutkin seurueen jäsenet. Satama-altaassa kyydissäolijaa ei ehkä vielä hirvitä, mutta kun eteen aukeaa aava meri ja vesijetti kiihdyttää, isompikin mies puristaa banaanista ja tiukasti. Hulvaton kokemus kastelee sankarin varmasti! Banaanikyyditys tapahtuu Keskuskarin venesatamasta lähtien, josta myös muun porukan on hyvä seurata ja ikuistaa, mitä kaikkea merellä voikaan tapahtua! Ryhmän koko 1 ->

HINTA:
175€/tunti
100€/30 min
Hintaan sisältyy pelastusliivit, polttoaine, vetäminen, alv.

MELONTARETKI SIIPONJOELLE/RAHJAN SAARISTOON

Unohtumaton elämys kenelle tahansa! Tule kokemaan upea Rahjan saaristo meloen. Saariston maisemat ovat vailla vertaa laajoista rantaniityistä ulkosaariston karikkoisiin lintuluotoihin. Hyppää kanoottimme kyytiin ja anna meriseikkailun viedä sinut mennessään.
Saariston tunteva opas tutustuttaa sinut sisäsaariston luontoon. Metsähallituksen maihinnousupaikalla herkutellaan retkieväät. Melontaretki voidaan tehdä myös Siiponjoelle. Siiponjoki on unohtumaton pieni, mutkikas ja syvä joki. Jokivarsi on rehevää ja joki kiemurtelee tiensä hiekkaharjujen läpi. Kesto n. 2-3 tuntia. Ryhmän koko 4-20 hlöä.

HINTA:
40€/hlö
Hintaan sisältyy turvavarustus, opastus, pelastusliivit, kanootti, retkieväät

PURJELAUTAILU

Purjelautailu on monipuolinen laji ja sen kuntoliikuntaan kohdistuvia puolia korostetaankin aktiivisesti. Purjelautailussa voidaan erinomaisesti yhdistää henkinen ja fyysinen hyvinvointi. Vapaudentunne vesillä ja luonnon läheisyys, sekä lautailun tarjoama fyysinen rasitus ovat parhaita lääkkeitä arkikiireisiin. Liikunnallinen vaativuus kasvaa harrastajan taitojen kehittyessä, joten laji sopii erityisen hyvin vaihtoehtoiseksi harjoitusmuodoksi tai kuntoliikuntalajiksi. Purjelautailun voi aloittaa jo kolmen vuoden iässä erikoisvalmisteisilla kevytrakenteisilla purjeilla ja laudoilla. Lajia voi kokeilla vuokralaudalla ja -purjeella Porin Yyterissä ja Kalajoen Hiekkasärkillä tai ostamalla aloittelijalle sopivan harrastuspaketin.

HINTA:
35€/tunti
80€/päivä