Safaritalon saunat

Tervetuloa rentoutumaan!

STRESSILLE KYYTIÄ!

Talon sauna

Safaritalon vuonna 2006 valmistuneessa tunnelmallisessa saunassa on tilaa isommallekin porukalle. Lauteille mahtuu jopa 15 henkilöä kerralla. Löylyjen välillä voi pulahtaa Saunansydämen TigerRiver Caspian -ulkoporealtaaseen. Unohtumaton kokemus etenkin pakkassäällä kirkkaan tähtitaivaan alla!

Saunatiloista löytyy kabinetti A-oikeuksin, pukuhuone, 2 suihkua ja wc.

Safaritalon puolesta saatte käyttöönne pyyhkeet, kylpytakit, saunatossut, pefletit sekä allaspipot.

Hinta: Arkisin (Ma-To 300€/ilta), Viikonloppuisin (Pe-La 400€/ilta)

sauna
Safaritalo, Areenan saunakabinetti

STRESSILLE KYYTIÄ!

Areenan Sauna

Safaritalon vuonna 2013 valmistunut upea ja tunnelmallinen saunatila. Lauteille sopii 6-10 henkilöä löylyistä nauttimaan. Löylyjenvälillä voi pulahtaa Saunansydämen 10 hengen Arctic Spa -ulkoporealtaaseen. Erillinen rauhallinen tila, mutta kuitenkin lähellä Safari Pubia ja muita paikallisia menomestoja.

Safaritalon puolesta saatte käyttöönne pyyhkeet, kylpytakit, saunatossut, pefletit sekä allaspipot mentäessä ulkoporealtaaseen.

      Saunatiloista löytyy kabinetti A-oikeuksin, pukuhuone, 2 suihkua ja wc.

Hinta: Arkisin (Ma-To) 300€/ilta, Viikonloppuisin (Pe-La) 400€/ilta

TUNNELMAA SAVUSAUNAN LÖYLYISTÄ!

Savusauna

Uunisauna on palamaton savusauna, jossa kylpijä voi nauttia ennenkokemattoman pehmeistä löylyistä ainutlaatuisessa ympäristössä. Jos olet savusaunan ystävä, kokeile Safaritalon Uunisaunaa, et tule pettymään! Löylyjen välillä voi pulahtaa Saunansydämen 10 hengen TigerRiver Caspian- ulkoporealtaaseen.

Safaritalon Savusauna