KALAJOEN HIEKKASÄRKKIEN YTIMESSÄ!

Safaritalolta monipuoliset aktiviteetit

Safaritalolta löytyy tekemistä joka lähtöön. Yli 80 erilaista aktiviteettia, ohjattuja safareita, retkiä, vuokrausta, kartingia, liikennepuisto.

Tervetuloa!

karting

Karting

Vuonna 2017 valmistunut asfalttipintainen ulkokartingrata, jonka pituus on 682 metriä. Radalla on korkeuseroa 5 metriä ja useita eriasteisia mutkia, joissa osassa ovaalikallistukset sekä sikaani. Rata ja autot antavat vaativillekin kuskeille haastetta. Radan kierrosennätysaika on 48.138. Reunat koostuvat betonivalleista, renkaista sekä muoviplekseistä.

Liikennepuisto

Liikennepuisto avoinna päivittäin kesäkaudella. (Muina aikoina tilauksesta!) Liikennepuistossa lapset voivat opetella liikennesääntöjä valo-ohjattujen risteysten ja liikennemerkkien avulla. Liikennepuiston puitteista löytää myös kauppoja, tankkauspalveluita ja erilaisia asemia. Lasten käytössä myös poliisi- ja paloauto.

Kelkkasafarit

Safaritalon moottorikelkkasafareilla pääset tutustumaan kelkkailun maailmaan Kalajoen talvisissa maisemissa! Safari sopii niin ensikertalaisille kuin kokeneimmille kuskeille. Jokaisen safarin alussa suoritamme perusteellisen ajo-opastuksen.

Fatbikesafari

Laita kypärä päähän, hyppää läskipyörän selkään ja seuraa opasta halki Hiekkasärkkien dyynejä. Tunne tuuli kasvoillasi ja meren tuoksu nenässäsi.

olympialaiset

Kilpailut/polttariohjelma

Haluatko viettää ikimuistoiset polttarit vai haluatko kisailla muuten vain hyvässä hengessä? Meiltä löydät erilaista ohjelmaa polttareihin tai muuhun kilpailuun.

Fatbike vuokraus

Meiltä voit vuokrata tavalliset fatbiket sekä e-fatbiket.

Mönkijävuokraus

Meiltä saat vuokrattua erilaisia mönkijöitä käyttöösi! Tunnelmaan pääset viimeistään puettuasi ajopuvun ja kypärän. Mönkijällä pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen!

mönkijäsafari

Mönkijäsafarit

Katsele Hiekkasärkkien maisemia mönkijän kyydistä! Tunnelmaan pääset viimeistään puettuasi ajopuvun ja kypärän.
Tunnin kestävistä safareista pidempiin safareihin evästauon kanssa.

Pyörävuokraus

Tavalliset, vaihteelliset (city/maasto), jopot ja chopperit. Uutuutena Giant E-täysjousitetty maastopyörä sekä Giant E-maastopyörä

Lisäksi:
lastenistuin
peräpyörä
kuljetusvaunu

sup

Vuokraus kesä

Vuokraa kesäisiin peuhuihin aktiviteetteja meiltä!
Sup-lautoja, polkuveneitä, vesijettejä ja paljon muuta. Tutustu alla olevasta linkistä.

safaritalo

Paintball

Värikuulapeli eli paintball on tosielämän leikkimielistä sotimista värikuulilla. Värikuulapelit sopivat yritystapahtumiin, polttareihin, syntymäpäiviin, läksiäisiin jne.

olympialaiset

Olympialaiset

Olympialaiset on sopiva tapa ottaa kaikki ilo irti ja pitää hauskaa kilpailuhenkisessä porukassa niin kesällä kuin talvellakin!

Kelkkavuokraus

Meiltä voit vuokrata kelkan, yhdeksi tai useammaksi päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Vuokraamme erilaisia Lynxin kelkkoja, kuten touring- tai sporttikelkkoja.