Retket

Ilmatyynyalus ajelu keväisessä rahjan saaristossa on kokemus jonka jokaisen pitäisi kokea. Laita aurinkolasit päähän ja suuntaa aurinkoiselle meren jäälle nauttimaan Rahjan saariston keväisistä maisemista, paistamaan makkaraa ja juomaan lämmintä juomaa laavulla. Yhdessä ystävien kanssa kokemus on unohtumaton, ilmatyynyalukseen mahtuu 1-7 hlö+ kuski samaan aikaan ja se kulkee jopa 60km/h. Retki soveltuu myös suuremmille ryhmille, jolloin osallistujat viedään useammassa erässä saaristoon.

HINTA: 350€/h

Hintaan sisältyy turvavarustus, opastus, pelastusliivit, retkieväät

Unohtumaton elämys kenelle tahansa! Tule kokemaan upea Rahjan saaristo meloen. Saariston maisemat ovat vailla vertaa laajoista rantaniityistä ulkosaariston karikkoisiin lintuluotoihin. Hyppää kanoottimme kyytiin ja anna meriseikkailun viedä sinut mennessään.
Saariston tunteva opas tutustuttaa sinut sisäsaariston luontoon. Metsähallituksen maihinnousupaikalla herkutellaan retkieväät. Melontaretki voidaan tehdä myös Siiponjoelle. Siiponjoki on unohtumaton pieni, mutkikas ja syvä joki. Jokivarsi on rehevää ja joki kiemurtelee tiensä hiekkaharjujen läpi. Kesto n. 3 tuntia. Ryhmän koko 4-20 hlöä.

HINTA:
40€/hlö
Hintaan sisältyy turvavarustus, opastus, pelastusliivit, kypärä, kanootti, retkieväät

Oppaan johdolla patikoimme pitkin Siiponjoen luontopolkuja halki karujen mäntykankaiden rehevään jokivarteen, missä joki kiemurtelee tiensä hiekkaharjun läpi. Matkalla voi katsella mm. muinaisrannan hiekkavalleja. Loukkaan kodalla paistamme makkarat.

HINTA:
15€/hlö Hintaan sisältyy retkieväät ja opastus

Lumikenkävaellus pistää veren kiertämään ja punan poskille. Lumikenkävaellus kestää yleensä 1 – 2 tuntia. Safaritalolla vaihdamme talvihaalarit päälle ja kunnon lumikengät jalkaan. Pikainen opastus lumikenkäilyn saloihin ja lähdemme vaeltamaan metsäreitille kohti esimerkiksi Valkeaveden laavua. Laavulla nautimme eväät. Ryhmän koko 4-30 hlöä.

HINTA:
20€/hlö
Hintaan sisältyy lumikengät, talvihaalari ja -kengät, sauvat, retkieväät ja opastus (alv.)

Tutustu uuteen lajiin ja valloita koskematon hanki! Safaritalolla vaihdamme haalarit päälle ja kunnon talvikengät jalkaan. Sitten tutustumme liukulumisuksiin, jonka jälkeen olemme valmiita hiihtämään koskemattomille hangille esim. Valkeaveden laavulle. Laavulla nautitaan eväät ja ihastellaan luontoa. Retken kesto 1-2 tuntia. Ryhmän koko 4-8 hlöä.

HINTA:
35€/hlö
Hintaan sisältyy liukulumikengät, talvihaalari ja -kengät, sauvat, retkieväät ja opastus (alv.)

Opastetulla hiihtoretkellä tutustumme murtomaahiihdon tekniikkaan. Samalla tutuksi tulee myös Hiekkasärkkien erinomainen latuverkosto. Sään salliessa myös jäähiihto on mahdollista. Jos kuntoa ja jäätä on, matka voi jatkua aina Maakallan itsehallintosaarelle asti.
Hiihtoretkellä hörppäämme lämmintä juotavaa ja paistamme makkarat. Retken kesto 1-2 tuntia. Ryhmän koko 4-20 hlöä.

HINTA:
25€/hlö
Hintaan sisältyy sukset, sauvat, monot, opastuksen ja eväät
, (alv.)

Hiekkasärkkien upeat hiekkamaastot soveltuvat täydellisesti sauvakävelyyn. Ota itseäsi niskasta kiinni ja lähde tutustumaan sauvakävelyyn ammattilaisen opastuksella. Käveltävä maasto valitaan ryhmän toiveiden mukaan. Upea pitkä hiekkainen rantaviiva nostaa pulssin korkealle ja saa hartiat rentoutumaan. Ja maisemat ovat vailla vertaa! Kesto 1-2 tuntia. Ryhmän koko 4-100 hlöä.

HINTA:
5€/hlö
Hintaan sisältyy opastus sauvakävelyyn ja sauvat, (alv.
)