Retket

LUMIKENKÄVAELLUS

Lumikenkävaellus pistää veren kiertämään ja punan poskille. Lumikenkävaellus kestää yleensä 1 – 2 tuntia. Safaritalolla vaihdamme talvihaalarit päälle ja kunnon lumikengät jalkaan. Pikainen opastus lumikenkäilyn saloihin ja lähdemme vaeltamaan metsäreitille kohti esimerkiksi Valkeaveden laavua. Laavulla nautimme eväät. Ryhmän koko 4-30 hlöä.

HINTA:
20€/hlö
Hintaan sisältyy lumikengät, talvihaalari ja -kengät, sauvat, retkieväät ja opastus (alv.)

LIUKULUMIKENKÄVAELLUS (UUTUUS 2022)

Tutustu uuteen lajiin ja valloita koskematon hanki! Safaritalolla vaihdamme haalarit päälle ja kunnon talvikengät jalkaan. Sitten tutustumme liukulumisuksiin, jonka jälkeen olemme valmiita hiihtämään koskemattomille hangille esim. Valkeaveden laavulle. Laavulla nautitaan eväät ja ihastellaan luontoa. Retken kesto 1-2 tuntia. Ryhmän koko 4-8 hlöä.

HINTA:
35€/hlö
Hintaan sisältyy liukulumikengät, talvihaalari ja -kengät, sauvat, retkieväät ja opastus (alv.)

HIIHTORETKI/JÄÄHIIHTO

Opastetulla hiihtoretkellä tutustumme murtomaahiihdon tekniikkaan. Samalla tutuksi tulee myös Hiekkasärkkien erinomainen latuverkosto. Sään salliessa myös jäähiihto on mahdollista. Jos kuntoa ja jäätä on, matka voi jatkua aina Maakallan itsehallintosaarelle asti.
Hiihtoretkellä hörppäämme lämmintä juotavaa ja paistamme makkarat. Retken kesto 1-2 tuntia. Ryhmän koko 4-20 hlöä.

HINTA:
25€/hlö
Hintaan sisältyy sukset, sauvat, monot, opastuksen ja eväät
, (alv.)

SAUVAKÄVELYKOULU/- RETKI

Hiekkasärkkien upeat hiekkamaastot soveltuvat täydellisesti sauvakävelyyn. Ota itseäsi niskasta kiinni ja lähde tutustumaan sauvakävelyyn ammattilaisen opastuksella. Käveltävä maasto valitaan ryhmän toiveiden mukaan. Upea pitkä hiekkainen rantaviiva nostaa pulssin korkealle ja saa hartiat rentoutumaan. Ja maisemat ovat vailla vertaa! Kesto 1-2 tuntia. Ryhmän koko 4-100 hlöä.

HINTA:
5€/hlö
Hintaan sisältyy opastus sauvakävelyyn ja sauvat, (alv.
)