Kelkkasafarit

Safaritalon moottorikelkkasafareilla pääset tutustumaan kelkkailun maailmaan Kalajoen talvisissa maisemissa! Safarit sopivat niin ensikertalaisille kuin kokeneimmille kuskeille. Jokaisen safarin alussa suoritamme perusteellisen ajo-opastuksen. Jokaisella safarilla asiakkaan omavastuu vahingon sattuessa max. 2500€! Ajokortit oltava mukana Safareilla!

Erilaisia safareja:

Minisafari:
Sopii ensikertalaisille sekä kokeneimmille kuskeille. Safari sisältää tunnin ajon Hiekkasärkkien monipuolisessa maastossa. Ajomatka 10-15 km (kokeneimmilla 25-30 km). Aina jäätilanteen salliessa käymme ajamassa myös merenjäällä. Minisafari ei sisällä evästaukoa.

Hinta:
Kahden hengen kelkka: 40€/hlö (sis.alv.)
Yhden hengen kelkka: 60€/hlö (sis.alv.)

Ryhmän koko: 4-30 hlöä

Jääsafari Maakallaan (mikäli jäätilanne sallii):
Koe jääsafari Maakallaan! Safarilla pääset tutustumaan Maakallan itsehallintosaareen ja sään salliessa vierailemme myös Ulkokallan majakkasaarella. Todella mielenkiintoinen ja kulttuurillisestikin kiinnostava safari. Safarin kesto on 4-5 tuntia ja ajomatka 65 km.

Hinta:
Kahden hengen kelkka: 95€/hlö (sis.alv.)
Yhden hengen kelkka: 150€/hlö (sis.alv.)

Ryhmän koko: 4-30 hlöä

Safari Rahjan saaristoon:
Safarilla käymme ihastelemassa luonnonkaunista Rahjan saaristoa. Kokemus olla meren päällä ja hivelevä talvinen horisontti jäävät monen mieleen. Safari kestää 2-3 tuntia ja ajomatka 35 km.

Hinta:
Kahden hengen kelkka: 80€/hlö (sis.alv.)
Yhden hengen kelkka: 110€/hlö (sis.alv.)

Ryhmän koko: 4-30 hlöä

Maastosafari Siiponjoelle:
Siiponjoen idyllinen, kumpuileva maasto tuottaa haasteitakin kelkkailijalle. Safarilla ajetaan kangasmaastoa pitkin Särkijärven kodalle, josta matka jatkuu Siiponjoen rantatöyräitä Pleunan laavulle tai Loukkaan kodalle. Paluumatka ajetaan Rahjan saariston kautta. Safari kestää 3-4 tuntia ja ajomatka 55 km.

Hinta:
Kahden hengen kelkka: 85€/hlö (sis.alv.)
Yhden hengen kelkka: 130€/hlö (sis.alv.)

Ryhmän koko: 4-30 hlöä

Jokaisella safarilla asiakkaan omavastuu vahingon sattuessa max. 2500€! Ajokortit oltava mukana Safareilla!

AKTIVITEETIN LISÄTIEDOT

Varusteluettelo

  • Kypärä
  • Suojahuppu
  • Kengät
  • Kelkkahaalarit
  • Polttoaine
  • Retkieväät
  • Kelkkavakuutus