Padel

Safari Padel ulkokenttä nyt avoinna. Varaukset netistä, sähköpostitse tai puhelimitse. Ulkokentän hinta 25€/h. Mailavuokra 5€ / 2kpl ja pallot 3kpl / putki.
Kentällä myös tehokkaat valot pimeneviin iltoihin.

Padelpro kurssi
Tunnin aikana käydään läpi padelin perussäännöt, pistelasku, tekniikka harjoitusta, sekä pelataan virallinen padel-turnaus.
Hinta: 150€/h (Sis. padelkentän vuokra, mailat & pallot, sekä opastuksen lajiin)

TARKISTA SAATAVUUSTILANNE JA

Varaa heti!

VARAA NYT >

Varausehdot

VARAUSEHDOT >
Padel-kenttä
Padel-kenttä

Varaukset netistä, sähköpostiin: myynti@safaritalo.fi tai puhelimitse: 045 111 6633. Maksu hoidetaan Safaritalolle ja avaimet saadaan maksun yhteydessä. Kenttä sijaitsee Safaritalon pihapiirissä.

Ulkokentän hinta 25€ / h. Mailavuokra 5€ / 2kpl ja pallot 3/putki.

Padel säännöt löydät täältä: https://padelclub.fi/wp-content/uploads/2020/11/padelin-saannot.pdf

Safari Padel Shop

Meiltä voit myös ostaa Padel mailoja, pallot ja muita tarvikkeita. Tarjolla laadukkaita Exel:in ja Wilson:in padel mailoja niin lapsille kuin aikuisille.

Hinnasto:

MalliKuvaTiedot
Exel PETO CTRL LIGHT 2.1Exel Peto CTRL Light 2.1 - Padelmaila | Padelamigo.fiTasapainoinen, kevyt, täyshiilikuitu runko antaa mailaan optimaalisen tuntuman. Kevlar-lyöntipinta yhdistettynä pehmeään EVA-kumiin vähentävät voimakkaissa iskulyönneissä ei-toivottua tärinää. Hiili-kevlar-pinnat tuovat mailaan myös lisää kestävyyttä.
Maila sopii aktiivi pelaajille, kilpapelaajille ja aikuisille.
Paino: 345-360g
Kehyksen muoto: Pisara
Rungon/kehyksen materiaali: hiilikuitu 
Lyöntipinnan materiaali: lasikuitu
Ydin: Eva-kumi
Balanssi: tasapainossa
Soveltuvuus/taso: Aikuiset, kilpataso
Exel PETO HYBRID 2.1Exel Peto Hybrid 2.1 -padelmaila – Padelmailat – Padel – Urheilu –  Verkkokauppa.comPeto Hybrid on voimalyönneillä peliä kontrolloivan aktiivipelaajan maila. 100% hiilikuiturunko ja kevlarilla vahvistettu hiilikuitupinta. Pehmeä ydin vaimentaa tärinää ja tuottaa lyönteihin hyvin voimaa.
Rungon materiaali: 100% hiilikuitu
Vaahtoydin: Soft EVA
Pinta: hiilikuitu ja kevlar
Painopiste: kärkipainoinen
Paino: 360-375 g
Soveltuvuus/taso: Aikuiset, kilpataso
Exel PALO CTRL 2.1Exel Palo CTRL | Padel House ShopExel Palo Ctrl 2.1 on puolustavalle kilpapelaajalle suunniteltu padelmaila, joka sopii erinomaisesti nopeisiin reagointeihin verkolla sekä lentolyönteihin. Maila on valmistettu 18K Carbon hiilikuidusta, joka tuo mailan lyöntipintaan joustavuutta normaalia hiilikuitua enemmän. Pehmeä ydin ja joustava osuma-alue takaavat lyönteihin voimaa pitäen mailan lyöntituntuman napakkana.
Exel Palo Ctrl 2.1 padelmailan karhennettu lyöntipinta mahdollistaa kierteet lyönteihin. Mailassa oleva tehdasasennettu ja silikonista valmistettu suojateippi antaa suojaa seinä- sekä maaosumiin. Mailan leveämpi rannenauha tarjoaa mukavamman tunteen kuin yleinen kapea rannenauha.
Rungon materiaali: 100% hiilikuitu
Vaahtoydin: Soft EVA
Pinta: 18K hiilikuitu
Painopiste: tasapainoinen
Paino: 360-375 g
Soveltuvuus/taso: Aikuiset, kilpataso
Exel PALO CTRL LIGHT 2.1Exel Palo CTRL LightExel Palo Ctrl Light 2.1 on kevennetty versio Palo Ctrl 2.1 -mailasta. Tämä maila liikkuu vieläkin nopeammin kuin Palo Ctrl 2.1, joten se on suunnattu etenkin puolustuspelaajille. Mailan pinnalta löytyvä 18K-hiilikuitu takaa hallittavuutta ja napakan tuntuman, jota edistyneet pelaajat usein arvostavat. Mailan sisältä löytyvä 15 degree EVA helpottaa voimantuottoa.
Rungon materiaali: 100% hiilikuitu
Vaahtoydin: Soft EVA
Pinta: 18K hiilikuitu
Painopiste: tasapainoinen
Paino: 345-360g
Soveltuvuus/taso: Aikuiset, kilpataso, edistynyt
Exel PALO HYBRID 2.1EXEL PALO HYBRID 2.1 PADELMAILA - Haijaan Urheilutarvike verkkokauppaExel Palo Hybrid 2.1 on hyökkäävän pelityypin omaavalle kilpapelaajalle suunniteltu padelmaila. Pienemmällä mailan kärkeen suunnatulla osuma-alueella varustettu Exel Palo Hybrid 2.1 padelmaila sopii täydellisesti aggressiiviseen hyökkäämiseen sekä lentolyöntipeliin. Mailan valmistusmateriaali on 18K Carbon hiilikuitu, joka tuo mailan lyöntipintaan joustavuutta normaalia hiilikuitua enemmän.
Tämän padelmailan pehmeä ydin, joustava osuma-alue sekä mailan kärkeen suunnattu painopiste tuovat lyönteihin sähäkkyyttä ja tarkkuutta tarjoten pelaajalle valmiuden pisteiden päättämiseen. Mailan tehdasasennettu ja silikonista valmistettu suojateippi antaa suojaa seinä- sekä maaosumiin. Leveämpi rannenauha tarjoaa mukavamman tunteen kuin yleinen kapea rannenauha. Maila toimitetaan yhdessä mailapussin kanssa.
Rungon materiaali: 100% hiilikuitu
Pinta: 18K hiilikuitu
Painopiste: yläosa
Paino: 360-375g
Soveltuvuus/taso: Aikuiset, kilpataso, edistynyt
Exel SYKE CTRL 2.1Exel Syke CTRL 2.1 -padelmaila – Padelmailat – Padel – Urheilu –  Verkkokauppa.comExel Syke Ctrl 2.1 on aktiiviselle pelaajalle suunniteltu täyshiilikuiturunkoinen padelmaila, jossa yhdistyvät kontrolli, tarkkuus ja tuntuma. Mailan laaja osuma-alue mahdollistaa napakat ja tarkat lyönnit ja karhennettu lyöntipinta mahdollistaa myös erilaiset kierrelyönnit. Tehdasasennettu ja silikonista valmistettu suojateippi suojaa mailaa seinä- ja maaosumilta. Leveämpi rannenauha tarjoaa mukavamman tunteen kuin yleinen kapea rannenauha. Maila toimitetaan yhdessä mailapussin kanssa.
Rungon materiaali: 100% hiilikuitu
Pinta: lasikuitu
Painopiste: keskellä
Paino: 360-375g
Soveltuvuus/taso: Aikuiset, harrastaja, aloittelija
Exel SYKE CTRL LIGHTExel Syke Ctrl Light 2.1 padelmaila | Karkkainen.com verkkokauppaExel Syke Ctrl Light 2.1 on täyshiilikuiturunkoinen padelmaila aktiiviselle pelaajalle. Tässä padelmailassa yhdistyvät kontrolli, tarkkuus ja tuntuma sekä keveyden ansiosta helppo käsiteltävyys. Laaja osuma-alue mahdollistaa napakat ja tarkat lyönnit ja karhean lyöntipinnan avulla saat myös helpommin kierrettä lyönteihin. Mailan tehdasasennettu ja silikonista valmistettu suojateippi antaa suojaa seinä- sekä maaosumiin. Leveämpi rannenauha tarjoaa mukavamman tunteen kuin yleinen kapea rannenauha. Tämä kevyt padelmaila sopii pelaajille jotka kärsivät ”padel kyynärpäästä” tai heillä on taipumusta muihin kyynärpää ongelmiin.
Rungon materiaali: 100% hiilikuitu
Vaahtoydin: 15 dec kumiseos
Painopiste: keskellä
Paino: 345-360g
Soveltuvuus/taso: Aikuiset, harrastaja,aloittelija
Exel RETEE 2.1Exel Retee 2.1 padelmaila (musta) | Budget SportRETEE 2.1 padelmaila on suunniteltu pelaajille jotka ovat juuri aloittaneet padelharrastuksen ja etsivät ensimmäistä omaa padelmailaa. Mailassa on suuri sweet spot jonka avulla huonommatkin osumat lähtevät kovaa ja tuntuma mailassa säilyy. Mailassa oleva EVA kumiseossisus tekee osumasta pehmeän. Rannenauhan levennys tukee rannetta. Mailanpäähän asennettu silikoni liuska suojaa mailaa osumilta ja kolhuilta.
Rungon materiaali: 25% hiilikuitu, lasikuitu
Painopiste: alhaalla
Paino: 360-375g
Soveltuvuus/taso: Aikuiset, erityisesti aloittelevat ja satunnaisesti lajia harrastavat pelaajat
Exel SNADI 2.1Lasten padelmaila Exel Snadi 2.1, hiilikuitu + lasikuitu, sis.mailapussinLapsille suunniteltu oma padelmaila takaa mukavat pelihetket pienille pelureille. Tämä maila on suunniteltu noin 2-9-vuotiaille lapsille. Mailan pienen muodon ja keveyden ansiosta maila on lapsille erittäin helppo käsiteltävä. Tässä mailassa on huomioitu materiaalit ja laaja osuma-alue, jotka estävät tärinää ja tekevät osumista pehmeitä.
Rungon materiaali: hiilikuitu, lasikuitu
Paino: 255-270g
Soveltuvuus: 2-9-vuotiaat pelaajat
Exel poltsi pro pallot8€ / 3kpl putki
Exel Over grippi 8€ / 3kpl (saatavina eri väreissä)