YLEISTIETOA SAFARITALOSTA

Tervetuloa Saffelle!

Vuonna 2006 valmistuneesta Hiekkasärkkien Ohjelmapalveluiden toimitilasta, SAFARITALOSTA, löytyy pub, kokoustilat, kabinetti, saunaosastot, ulkoporealtaat, pukeutumistilat sekä vuokraamo. Ajanmukaisin kokousvälinein varustettu kabinettimme soveltuu noin 40 henkilön kokous-, yritys-, polttari- ja illallisrymille. Kokous- ja virkistyspäiviin voimme yhdistää vaivatta muuta ohjelmaa jopa 80 eri tuotteestamme.

sauna

Savua ja perinteistä

Saunat

Safaritalolta löytyy kolme eri saunatilaa, joihin kaikkiin kuuluu ulkoporeallas. Safaritalon sisäsauna on isommille ryhmille. Areenan sauna on hieman pienempi ja se on erillisessä rakennuksessa Safaritalon pihapiirissä. Safaritalon takaa löytyy vielä savusauna, jossa on käytetty hyväksi ikivanhan suomalaisen maasaunan parhaita puolia.

Safaripub, Kalajoki Hiekkasärkät

Reilu meininki

Safari Pubissa

Safaritalon kodikas ja viihtyisä pub palvelee vuoden jokaisena päivänä.

Kokousta meillä

Kokoustilat

Vuonna 2006 valmistunut ja vuonna 2007 laajennettu kabinettimme on oiva kokousten pitopaikka. Kokoustila soveltuu noin 40 henkilölle. Safaritalolta löytyy asiaan kuuluvat kokousvälineet kuten fläppitaulu, videotykki sekä kannettava tietokone. Ruokaillessanne meillä emme peri vuokraa kokoustilasta. 

Tilaa meiltä

Ulkoporeallas mökillesi!

Nyt voit tilata meiltä kylpyvalmiin ulkoporealtaan ja terassikärryn mökkisi pihalle (Hiekkasärkkien alueelle). TigerRiver Caspian -ulkoporeallas antaa lomallesi hitusen luksusta. Nauti lämpimän veden ja vesihieronnan rentouttavasta vaikutuksesta saunomisen lomassa. Irrottaudu päivän rasituksista ja nauti veden lämmöstä!